Računalniški tečaji Smart NARIS


Pridobite znanja s področja informacijske tehnologije.


Z razvojem in informatizacijo poslovanja je računalniško znanje postalo skoraj že nuja. Ob povečanem in kompleksnejšem obsegu dela vam z znanjem računalništva pomagamo do hitrejšega in bolj organiziranega dela.


Računalniški tečaji potekajo s pomočjo interaktivnega učnega procesa Smart METODATM in so primerni tako za začetnike, kot tudi tiste, ki želijo svoje znanje izpopolniti na najvišji ravni.


Da bi vam olajšali učni proces so vam na voljo prilagojeni računalniški tečaji po meri vaših potreb, kar predvsem olajša organizacijo izobraževanj za zaposlene v podjetjih in organizacijah.


               Smart METODATM


Smart METODATM temelji na interaktivnem didaktičnem procesu pri katerem so  upoštevani različni zaznavni tipi človeka- vizualni, aditivni, kinestetični. To pomeni, da so med učnim procesom vsebine podane tako, da jih gledate, poslušate ter izkusite.

Učna snov je predstavljena razumljivo, kar rezultira enostavno, hitro in izjemno uspešno izobraževanje.
ECDL CERTIFIKAT


Smart NARIS je pooblaščeni izpitni center ECDL (European Computer Driving Licence). ECDL je mednarodno priznana listina in standard računalniških znanj, namenjen širjenju primerljive računalniške pismenosti po vsem svetu.


Če želite, da vas obveščamo
o naših računalniških tečajih,
se prosimo vpišite spodaj.
NOVO- knjiga za začetnike na spletu:
Vse kar morate vedeti o internetu


Cena: 19,90 EUR
Podrobnosti