PRAVNA OBVESTILA


Spletno mesto racunalniski-tecaji.net je namenjeno predstavitvi storitev in ponudbe podjetja SmartNaris. Spletno mesto upravlja podjetje SmartNaris d.o.o. Splošni pogoji poslovanja spletnega mesta so sestavljeni v skladu z Zakonom o varstvu potrošnikov in mednarodnimi kodeksi za e-poslovanje.


Odgovornost

Po najboljših močeh se trudimo zagotavljati točne in ažurne podatke, objavljene na spletnem mestu www.racunalniski-tecaji.net, vendar ne jamčimo in ne prevzemamo odgovornosti za objavljene informativne vsebine. Spletni obiskovalci objavljeno vsebino uporabljajo na lastno odgovornost.


Podjetje SmartNaris d.o.o. ne sprejema odgovornosti za morebitno netočnost informacij ali škodo, nastalo zaradi uporabe netočnih ali nepopolnih informacij. Ne odgovarjamo za škodo ali neprijetnosti, ki bi izhajale iz obstoja spletnih strani, dostopa do in/ali uporabe in/ali nezmožnosti uporabe informacij na teh spletnih straneh in/ali za kakršne koli napake ali pomanjkljivosti v njihovi vsebini.


Podjetje SmartNaris d.o.o. ne jamči in ne sprejema ali posreduje pritožb glede točnosti vsebin drugih spletnih mest, na katera kažejo morebitne povezave ali reference znotraj spletnega mesta www.racunalniski-tecaji.net in ne prevzemamo nobene odgovornosti za zaščito podatkov na teh spletnih mestih.


Pridržujemo si pravico, da kadarkoli spremenimo, dodamo ali odstranimo vsebino na spletnem mestu www.racunalniski-tecaji.net. Spletni obiskovalci objavljeno vsebino uporabljajo na lastno odgovornost.


Avtorske pravice

Vse storitve, ki jih ponuja spletno mesto www.racunalniski-tecaji.net in vsi teksti ter animacija, grafika ali druge sestavine spletnega servisa so avtorska dela podjetja SmartNaris d.o.o. in drugih pravnih oz. fizičnih oseb. Nihče ne sme neavtorizirano brez pisne odobritve podjetja SmartNaris d.o.o. kopirati, objavljati, spreminjati, predelati, prodajati, dajati v najem, posredovati, prevajati, zbirati ali kakorkoli drugače izkoriščati spletne aplikacije v celoti ali katerega koli njenega dela.


Omejitev odgovornosti

Lastnik spletnega mesta www.racunalniski-tecaji.net ni odgovoren za kakršnokoli škodo, ki bi nastala zaradi uporabe spletne aplikacije ali posledičnega pomanjkanja znanja, neznanja ali napačnega interpretiranja le tega.


Pritožbe in spori

Podjetje SmartNaris d.o.o. spoštuje veljavno zakonodajo o varstvu potrošnikov. Pritožbe in reklamacije lahko uporabniki pošljejo po elektronski pošti ali po klasični pošti na naslov podjetja.

Podjetje SmartNaris d.o.o. se zavezuje, da bo v petih delovnih dneh potrdilo prejem pritožbe, sporočilo kako dolgo jo bo obravnavalo in sprotno podajalo informacije o poteku postopka.


Prizadevamo si po svojih najboljših močeh, da se morebitni spori rešijo sporazumno.


NAZAJ NA PRVO STRAN

 

Če želite, da vas obveščamo
o naših računalniških tečajih,
se prosimo vpišite spodaj.
NOVO- knjiga za začetnike na spletu:
Vse kar morate vedeti o internetu


Cena: 19,90 EUR
Podrobnosti