Domov > ECDL certifikat

ECDL certifikat

 

Če želite izboljšati svoje računalniško znanje in ga obenem tudi dokazati z veljavnim dokumentom, potem se prijavite na ECDL izobraževanje. S certifikatom boste potrdili svoje znanje računalništva, ki ga lahko na vpogled ponudite delodajalcu in izboljšate svoje zaposlitvene možnosti, saj certifikat potrjuje vaše znanje računalništva potencialnim delodajalcem v celi Evropi.


Kaj Vam ponuja ECDL certifikat?
Vir: ecdl.si

ECDL - European Computer Driving Licence oz. ICDL – International Computer Driving Licence je mednarodna izobraževalna iniciativa, namenjena širjenju primerljive računalniške pismenosti po vsem svetu. V deželah, kjer je uvedena, jo upravlja neodvisno telo. V Sloveniji je to Slovensko društvo Informatika (SDI).

Program lahko izvajajo družbe ali ustanove, ki izpolnjujejo zahteve. Z izborom postanejo pooblaščen izvajalec, ki ima svoj izpitni center, kjer se kandidati usposabljajo in opravljajo izpite iz posameznih modulov.

Evropsko računalniško spričevalo (certifikat ECDL/ICDL) potrjuje, da zna imetnik dokumenta uporabljati osebni računalnik in splošne računalniške aplikacije. ECDL spričevalo je mednarodno priznana listina in standard računalniških znanj v neračunalniških poklicih. Temelji na enotnem učnem načrtu, sestavljenem v ustanovi ECDL-F, kar vsakemu udeležencu zagotavlja visok nivo mednarodnim zahtevam prilagojenega znanja.

Osnovni program
Osnovna kvalifikacija obsega sedem modulov. Spričevalo ECDL prejme vsak, ki dokaže poznavanje osnovnih konceptov informacijske tehnologije na teoretičnem izpitu ter na praktičnih izpitih kompetentno uporabo računalnika kot orodja za upravljanje z datotekami, urejanje besedil, elektronskih preglednic, podatkovnih baz, predstavitev ter komuniciranja znotraj storitev informacijskih mrež.


Prijava

Če se želite prijaviti na ECDL izobraževanje nas pokličite na telefonsko številko 01/ 600  45 30 ali nam pišite na elektronski naslov info@smartnaris.si oziroma pošljite povpraševanje prek spletnega obrazca:


Vaše Ime
Vaš E-mail (obvezno)
Telefon
Število udeležencev

Vprašanja (neobvezno)
Če želite, da vas obveščamo
o naših računalniških tečajih,
se prosimo vpišite spodaj.
NOVO- knjiga za začetnike na spletu:
Vse kar morate vedeti o internetu


Cena: 19,90 EUR
Podrobnosti