KADROVSKA IZOBRAŽEVANJA Smart NARIS


V podjetju Smart NARIS smo zbrali tim strokovnjakov z znanjem in izkušnjami s področja kadrovskega izobraževanja. Pripravljeni smo ga prenesti v vaše podjetje in vam pomagati pri razvoju potencialov vaših kadrov.

 

Zaposlovanje novih strokovnjakov ni vedno edina in najboljša rešitev za podjetje. Uporabite obstoječe kadre, spodbudite njihovo motivacijo za delo. Odkrijte njihove potenciale, razvijte kreativnost talentiranih in ustvarjajte prijetno delovno vzdušje. Dosežite boljše rezultate.

 

Ponujamo vam že pripravljena kadrovska izobraževanja, ki pa jih lahko popolnoma prilagodimo vašim željam in potrebam. Poleg tega pa lahko za vas pripravimo 'izobraževanje po meri vaših potreb'.


TEČAJ PO MERI VAŠIH POTREB


Ali na seznamu pripravljenih izobraževanj ne najdete kadrovskega izobraževanja, ki bi ustrezalo vam in vašemu podjetju?


Nič hudega, kontaktirajte nas in skupaj z našimi strokovnimi sodelavci bomo v sodelovanju z vami pripravili izobraževanje, ki bo vsebinsko v celoti ustrezalo željam in potrebam vas in vaših zaposlenih.


Izobraževanja Smart NARIS so popolnoma fleksibilna, saj jih izvajamo kjerkoli in kadarkoli želite, izobraževanje lahko poteka na vašem podjetju ali v drugem okolju, izvaja pa se prilagojeno na poslovne in zasebne aktivnosti kadra.


Kadrovsko izobraževanje - investicija, ki se obrestuje in hitro daje pozitivne rezultate.

Preverite še ponudbo naših računalniških in jezikovnih E-tečajev na spletni aplikaciji Smart ARENA.