SmartNARIS- ZAČUTI MOČ ZNANJA


SmartNARIS je mlado slovensko podjetje, ki se ukvarja z izobraževalno dejavnostjo na področju računalništva, tujih jezikov in kadrovskih usposabljanj. Odlikujejo nas sodobne metode učenja, več kot sto strokovno usposobljenih sodelavcev, uporaba napredne tehnologije in avtorska literatura, prilagojena vsakemu tečaju posebej. Naše vodilo je zadovoljstvo tečajnikov.


Največja prednost SmartNARIS tečajev so mobilne učilnice, ki jih lahko enostavno selimo po Sloveniji in se tako tečajnikom ni potrebno voziti v lokalna središča, kjer po navadi potekajo tečaji. Izobraževalni programi vključujejo vse starostne skupine in se prilagajajo različnim nivojem znanja udeležencev.


Termine tečajev prilagajamo glede na posameznikove službene in zasebne obveznosti.

Tečaje vodijo izkušeni Smart predavatelji, ki jih nenehno testiramo in izobražujemo. Dokaz njihove strokovnosti pa je več kot 2000 zadovoljnih tečajnikov.


Osvajanje novih znanj je postalo pomembno za osebno rast in uspešno kariero vsakega posameznika. Izobraženi in motivirani zaposleni se lažje in hitreje prilagajajo novim trendom, s tem pa se posledično poveča učinkovitost in uspešnost podjetja.

Znanje ne pozna meja. Prepričajte se tudi vi v SmartNARIS.

 

Znanje ne pozna meja. Prepričajte se tudi vi v SmartNARIS.