Domov > Tečaji ruščine > Ruščina za podjetja

Tečaj ruščina za podjetja

 

Poslujete s tujino? Ne dovolite, da vas neznanje jezika ovira pri sodelovanju s poslovnimi partnerji!

Ponujamo vam jezikovne programe, popolnoma prilagojene vašim potrebam, ki vam bodo olajšali sporazumevanje s sodelavci in poslovnimi partnerji iz tujine. Odločate se lahko med tečaji po meri, poslovno ruščino in tečaji ruščine za različne poklice.

 

Tečaji ruščine po meri: za svoj denar dobite več

Tečaji po meri so zahtevnostno in vsebinsko zasnovani skladno z znanjem in željami zaposlenih, s čimer se zagotavlja kar najbolj koristno in aplikativno znanje, ki ga boste potrebovali za vsakdanje delo. Hkrati boste prihranili čas, saj se ne boste učili stvari, ki jih ne boste potrebovali. V sodelovanju z našim predavateljem predhodno opravimo preverjanje znanja, na podlagi katerega se skupaj odločimo za zahtevnostni nivo in vsebino tečaja. Za informacije in svetovanje nas pokličite na telefonsko številko 01/600 45 30 ali nam zastavite vprašanje na elektronski naslov info@smartnaris.si. Prijavite se lahko na že omenjeni telefonski številki ali prek spletne prijavnice.

 

Poslovna ruščina

Tečaj poslovna ruščina vsebuje specifično izrazoslovje ruskega poslovnega jezika, s katerim boste s svojimi partnerji ustrezno izpeljali tudi najzahtevnejše pogovore. Tečaj vam prinaša znanja poslovnega jezika, širše besedišče in prodornejši nastop. Za podrobnejše informacije nas pokličite na telefonsko številko 01/600 45 30 ali nam zastavite vprašanje na info@smartnaris.si. Prijavite se lahko na že omenjeni telefonski številki ali prek spletne prijavnice.


Tečaj ruščine za poklice

S tečaji za različne poklice se najbolj približate besedišču, ki ga dnevno uporabljate na vašem delovnem mestu, zato se učite hitreje, naučite se več in najpomembneje – z vsakdanjo prakso obnavljate znanje. Odločate se lahko med tečaji,specializiranimi za pravnike, finančnike, kadrovnike, farmacevte itd. Za informacije o tečaju nas pokličite na telefonsko številko 01/600 45 30 ali nam zastavite vprašanje na elektronski naslov info@smartnaris.si. Na tečaj ruščine za različne poklice se prijavite na že omenjeni telefonski številki oziroma preko spletne prijavnice.


Priporočamo tudi:

Intenzivni tečaj ruščina

Inštrukcije ruščine

Nadaljevalni tečaj ruščina

Začetni tečaj ruščina