Domov > Tečaji ruščine > Ruščina nadaljevalni tečaj

Nadaljevalni tečaj ruščina

 

Izobraževanja nadaljevalni tečaj ruščina so razdeljena v več zahtevnostnih nivojev, ki od udeležencev zahtevajo vsaj osnovno znanje. Po zahtevnostnih stopnjah CEFR se uvrščajo v nivo A2, B1 in B2, medtem ko za stopnje C1 in C2 priporočamo individualni tečaj.


Cena: že od 250 € + ddv PRIJAVA

* Začetne cene veljajo za izbran tečaj v skupini (od 8 do 10 tečajnikov), ki poteka v učilnici Smart NARIS, na Jalnovi 70 v Ljubljani, za razpisan termin in dogovorjeno število ur.

** Osnovna literatura: (Ucbenik) (B1+B2); vsa literatura (učbenik, delovni zvezek, avdio vaje) je vključena v ceno.

 

Nadaljevalni tečaj ruščina je namenjen tistim, ki:

  • ste se ruščine učili že pred leti, sedaj pa bi želeli obnoviti svoje znanje,
  • potrebujete znanje ruščine za delo v službi in zasebnem življenju,
  • bi si z znanjem ruščine radi izboljšali zaposlitvene in poslovne možnosti,
  • želite nadgraditi svoje znanje ruščine.

 

Kaj vam še ponuja nadaljevalni tečaj ruščina?

Poleg razvijanja sposobnosti za učinkovito rabo ruskega jezika kot sredstva za komunikacijo, boste na tečaju ruščine spoznali kulturo in civilizacijske posebnosti rusko govorečih narodov  ter bili sposobni suvereno komunicirati tako z ljudmi, ki jim je ruščina tuj jezik, kot s tistimi, ki govorijo ruščino kot materni jezik.

 

Za preverjanje svojega znanja si podrobneje oglejte zahtevnostne stopnje CEFR in se v skladu s predznanjem uvrstite v najprimernejši tečaj.


Potrdilo o opravljenem izobraževanju

Vsak udeleženec izobraževanja nadaljevalni tečaj ruščina pridobi potrdilo o opravljenem izobraževanju glede na zahtevnostno stopnjo.


Darilo in popusti

  • Vsakemu udeležencu, ki na tečaj pripelje prijatelja oziroma sodelavca, se prizna 10 % popust.
  • Za študente in dijake velja 15 % popust.
  • Z udeležbo pridobite bon 'Nagrajujemo zvestobo', s katerim se v naslednjih 3 mesecih lahko udeležite katerega koli izobraževanja  z določenim popustom, lahko pa ga tudi podarite kot darilo. Bon lahko izkoristite za vsak jezikovni tečaj Smart NARIS ali za vsak računalniški tečaj Smart NARIS.


Za svoj denar dobite več

V ceno je vključena vsa literatura, učbenik, delovni zvezek in avdio vaje. Predavateljski tim vam tudi po končanem tečaju nudi pomoč preko telefona ali elektronske pošte.


Informacije in prijava

Za svetovanje o zahtevnostnih stopnjah in samoocenjevanje znanja nas pokličite na telefonsko številko 01/600 45 30, oziroma nam pišite na elektronski naslov info@smartnaris.si, ali nam zastavite vprašanje preko spletnega obrazca. Na tečaj se lahko prijavite s klicem na navedeno telefonsko številko ali prek spletne prijavnice.


Priporočamo tudi:

Tečaj ruščina za podjetja

Začetni tečaj ruščina

Inštrukcije ruščine

Tečaj ruščina za najmlajše