Domov > Tečaji nemščine > Nemščina za najmlajše

Tečaj nemščina za najmlajše


Cena: že od 210 € +ddv PRIJAVA

 

Komu je namenjen tečaj nemščina za najmlajše?

Tečaj nemščina za najmlajše je oblikovan za otroke od četrtega leta starosti dalje. Program tečaja nemščine je prilagojen starosti otrok, pedagoški proces pa je oblikovan z jezikovnimi igrami. Otroke spodbujamo k petju nemških pesmi, branju nemških pravljic, opisovanju slik v nemščini, vse z namenom, da bi otroci svoje znanje nemščine z lahkoto nadgradili v prihodnje. Informacije o tečaju nemščine za najmlajše dobite na telefonski številki 01/600 45 30 ali na elektronskem naslovu info@smartnaris.si.

 

Poučno in zabavno tudi v vrtcih

Tečaj nemščina za najmlajše izvajamo tudi v vrtcih po dogovoru s starši in vzgojitelji. Otroci v procesu učenja pridobijo toliko znanja, da lahko ob končanem tečaju suvereno nastopajo, opisujejo stvari okoli sebe, se predstavijo in tvorijo preproste stavke v nemščini. O vseh informacijah v zvezi s tečajem nemščine za najmlajše nas lahko pokličete na telefonsko številko 01/600 45 30 ali nam zastavite vprašanje na elektronski naslov info@smartnaris.si.


Darilo in popusti

Ko vaš otrok opravi tečaj nemščine za najmlajše prejmete bon, s katerim se v naslednjih 3 mesecih lahko udeležite katerega koli tečaja s 15 % popustom, lahko pa ga podarite tudi osebi kot darilo. Bon lahko izkoristite za vsak jezikovni tečaj Smart NARIS ali za vsak računalniški tečaj Smart NARIS.

 

Prijava

Za prijavo na tečaj nemščina za najmlajše nas lahko vsak delovni dan pokličete na telefon 01/ 600 45 30, lahko pa se prijavite tudi preko obrazca spletna prijavnica - tečaj nemščine za najmlajše.

 

Priporočamo tudi:

Začetni tečaj nemščina

Nadaljevalni tečaj nemščina

Inštrukcije nemščine

Intenzivni tečaj nemščina

Tečaj nemščina za podjetja