Domov > Inštrukcije > Inštrukcije španščine

Inštrukcije španščine

 

Komu so namenjene inštrukcije španščine?

Inštrukcije španščine so namenjene dijakom in študentom, ki želijo izboljšati svoje znanje španščine, izboljšati oceno ali se pripraviti na maturo. Inštrukcije so prilagojene znanju in željam posameznega dijaka oziroma študenta, zato je napredek zagotovljen. Informacije o inštrukcijah španščine dobite na telefonski številki 01/600 45 30 ali na elektronskem naslovu info@smartnaris.si.

 

Priprave na maturo

Pripravljamo tudi posebne enotedenske intenzivne priprave na maturo, ki bodo potekale v času jesenskih počitnic. Če želite počitnice izkoristiti tudi za izboljšanje svojega znanja španščine in s tem bolj samozavestno opraviti maturo, nas o vseh informacijah v zvezi z inštrukcijami pokličite na telefonsko številko 01/600 45 30 ali nam zastavite vprašanje na elektronski naslov info@smartnaris.si.

 

Trajanje: 40 ur Kotizacija: 220 € (brez DDV) v ceno je všteta vsa literatura

 

Darilo in popusti

Za inštrukcije španščine prejmete bon, s katerim se v naslednjih 3 mesecih lahko udeležite katerega koli tečaja s 15 % popustom, lahko pa ga tudi podarite kot darilo. Bon lahko izkoristite za vsak jezikovni tečaj Smart NARIS ali za vsak računalniški tečaj Smart NARIS.

 

Prijava

Za prijavo na inštrukcije španščine nas lahko vsak delovni dan pokličete na telefon 01/ 600 45 30, lahko pa se prijavite tudi preko obrazca spletna prijavnica - inštrukcije španščine.

 

Priporočamo tudi:

Tečaj španščina za podjetja

Začetni tečaj španščina

Obnovitveni tečaj španščina

Tečaj španščina za najmlajše