Domov > Inštrukcije > Inštrukcije francoščine

Inštrukcije francoščine

 

Komu so namenjene inštrukcije francoščine?

Inštrukcije francoščine so namenjene dijakom in študentom, ki želijo izboljšati svoje znanje francoščine,  izboljšati oceno ali se pripraviti na maturo. Inštrukcije so prilagojene znanju in željam posameznega dijaka oziroma študenta, zato je napredek zagotovljen. Informacije o inštrukcijah dobite na telefonski številki 01/600 45 30 ali na elektronskem naslovu info@smartnaris.si.

Priprave na maturo

Pripravljamo tudi posebne enotedenske intenzivne priprave na maturo, ki bobo potekale v času jesenskih počitnic. Če želite počitnice izkoristiti tudi za izboljšanje svojega znanja francoščine in s tem bolj samozavestno opraviti maturo, nas o vseh informacijah v zvezi z inštrukcijami pokličite na telefonsko številko 01/600 45 30 ali nam zastavite vprašanje na elektronski naslov info@smartnaris.si.

Trajanje:  40 ur Kotizacija: 220 € (brez DDV) v ceno je všteta vsa literatura

 

Darilo in popusti

Za inštrukcije francoščine prejmete bon, s katerim se v naslednjih 3 mesecih lahko udeležite katerega koli tečaja s 15 % popustom, lahko pa ga podarite kot darilo. Bon lahko izkoristite za vsak jezikovni tečaj Smart NARIS ali za vsak računalniški tečaj Smart NARIS.

 

Prijava

Za prijavo na inštrukcije francoščine nas lahko vsak delovni dan pokličete na telefon 01/ 600 45 30, lahko pa se prijavite tudi preko obrazca spletna prijavnica - inštrukcije francoščine.

 

Priporočamo tudi:

Tečaj francoščina za podjetja

Začetni tečaj francoščina

Obnovitveni tečaj francoščina

Tečaj francoščina za najmlajše