Domov > Inštrukcije > Inštrukcije angleščine

Inštrukcije angleščine

 

Komu so namenjene inštrukcije angleščine?

Inštrukcije angleščine so namenjene dijakom in študentom, ki želijo izboljšati svoje znanje angleščine, izboljšati oceno ali se pripraviti na maturo. Inštrukcije so prilagojene znanju in željam posameznega dijaka oziroma študenta, zato je napredek zagotovljen. Informacije o inštrukcijah angleščine dobite na telefonski številki 01/600 45 30 ali na elektronskem naslovu info@smartnaris.si.

 

Priprave na maturo

Pripravljamo tudi posebne enotedenske intenzivne priprave na maturo, ki bobo potekale v času jesenskih počitnic. Če želite počitnice izkoristiti tudi za izboljšanje svojega znanja angleščine in s tem bolj samozavestno opraviti maturo, nas o vseh informacijah v zvezi z inštrukcijami pokličite na telefonsko številko 01/600 45 30 ali nam zastavite vprašanje na elektronski naslov info@smartnaris.si.

 

Trajanje: 40 ur Kotizacija: 220 € (brez DDV) v ceno je všteta vsa literatura

 

Darilo in popusti

Za inštrukcije angleščine prejmete bon, s katerim se v naslednjih 3 mesecih lahko udeležite katerega koli tečaja s 15 % popustom, lahko pa ga podarite tudi kot darilo. Bon lahko izkoristite za vsak jezikovni tečaj Smart NARIS ali za vsak računalniški tečaj Smart NARIS.

 

Prijava

Za prijavo na inštrukcije angleščine nas lahko vsak delovni dan pokličete na telefonsko številko 01/ 600 45 30, lahko pa se prijavite tudi preko obrazca spletna prijavnica - inštrukcije angleščine.

 

Priporočamo tudi:

Tečaj angleščina za podjetja

Začetni tečaj angleščina

Obnovitveni tečaj angleščina

Tečaj angleščina za najmlajše